Inred med fotografier

Om du älskar att fota så måste du givetvis visa upp dina fotografier och var är bättre att göra det än hemma? Du kan förmedla känslan du hade när du fotograferade till dina nära och kära genom att inreda dina väggar så att alla kan se.

Ramar som framhäver dina fotografier

Att välja rätt ram är viktigare än man kanske kan tro. Ramar har inte bara en praktisk funktion för att placera bilder och fotografier på väggen på ett smidigt sätt utan de hjälper också till att framhäva ditt verk på rätt sätt. Köp inte vilka ramar som helst utan ta god tid på dig och titta igenom utbud. Surfa in på Dear Sam och kolla runt bland prisvärda ramar av god kvalité i alla möjliga storlekar. Svartvita fotografier passar oftast bäst i enkla svarta träramar. Ramen kompletterar då fotografiet. Använd gärna passepartout för att verkligen få ditt foto att poppa. Blicken ska hamna på fotot och inte på ramen.

Tema för dina fotografier

Sortera dina fotografier och fundera hur du vill gruppera dem på dina väggar. Du kanske vill välja ett speciellt tema eller inte ha ett tema alls? Vissa fotografier passar bättre att förstora upp så att de täcker en stor del av väggen, medan andra kanske behöver hänga mer i grupp för att sammanhanget ska bli tydligt. Komplettera gärna med fotoposters för att göra det extra intressant på väggen och har du tagit impulsbilder med din mobil så var inte rädd att använda dem också

Tänk kreativt

Använd samma kreativa tänkande som du hade när du fotograferade. Blanda till exempel fina panoramabilder på vackra landskap med unika ögonblicksfotografier på dina barn och djur.

Låt fotografierna tala för sig själva och häng dem i ordning som en berättelse där betraktaren går från bild till bild och hänförs av uttrycken i dina bilder. Placera de foton som betyder allra mest i centrum och låt övriga foton komplettera.

Related Posts

ezy