Använd egna foton för julkorten

Det har visat sig att traditionella fysiska julkort är betydligt mer uppskattade än digitala e-julkort som sänds till mottagarens mobil eller mailbox. De mest uppskattade korten är julkort med egna bilder eftersom korten då betyder mer för mottagaren. Som fotointresserad är det dessutom ganska självklart att skapa julkort med egna bilder för att skicka till familj och vänner.

Personliga julkort

Det kanske enklaste sättet att skapa personliga julkort är att använda egna foton av dig själv och av familjen. Tänk mer på mottagaren när du skapar ett personligt julkort än på hur alla andra gör sina kort. Söta kort på barnbarnen är ovärderliga för far- och morföräldrar medan andra motiv av exempelvis dina hundar eller din katt uppskattas mer av vänner och bekanta.

Enkelt och smidigt

När du valt ut vilka foton du vill använda för dina julkort är det dags att beställa korten. För att enkelt och smidigt få julkort med personlig bild bör du besöka fuji film online. Du kan använda dina egna bilder plus skriva din egen text direkt på fuji films hemsida när du beställer. Givetvis medföljer kuvert till varje julkort. Det finns även andra produkter du kan beställa med egna foton såsom inbjudningskort, bröllopskort och tackkort. Varför inte skapa en personlig almanacka med dina egna foton eller ge bort en individuell fotoprodukt såsom fotomugg, duschdraperi, handduk eller badtofflor i julklapp?

Hund eller katt som motiv

För den kreativa fotografen är foton av husdjur det perfekta motivet för dina personliga julkort. Vem kan motstå hundar omgivna av julklappar eller en ursöt katt med tomteluva. Var kreativ och använd din fantasi när du skapar dina egna charmiga och unika julkort. Kom ihåg att traditionella julkort fortfarande är mer uppskattade än de digitala, särskilt julkort som du skapat med egna foton.

Fotografi i samhället

Related Posts

ezy